2022-10-07 1020 浏览
之前已经好想嚟呢间人气台式小食店㗎喇🫢 见到佢嘅吐司好吸引 难得今日嚟开炮台山呢头就过嚟朝圣吓😗台式肉蛋吐司呢个肉蛋吐司入面系猪扒嚟嘅 虽然佢系一件比较薄身嘅猪扒 蛋系吐司嘅两边都各有两片🐷 而且咬落口仲有肉汁同埋唔会太韧 仲充满着蛋汁添呀😉 店员好贴心预先已经俾咗手套我哋食呢个吐司慢烤鸡腿芝士蛋吐司个人比较钟意呢个吐司 可能系因为呢个有邪恶嘅芝士啦🧀 食落口更加丰富 鸡扒相对比较大件 同样有流心蛋喺入面🍳古早味手工卤肉饭我冇谂过呢个卤肉饭会咁多😮 除咗啲饭装到实的的之外 面头嘅𩠌都系好多😛 而且味道唔会太咸 卤肉半肥瘦咁好易入口🐷花枝丸配麻辣鬼椒粉加配咗五粒花枝丸 虽然见唔到花枝丸上面有好红嘅辣粉 但系食落都有返咁上下辣㗎🫢黑布台式香肠(2条)呢个都系用加配价加嘅小食 香肠咬落几香口 味道正正常常🐷饮品 桂花乌龙 冻顶乌龙呢两杯饮品都够晒冻 茶味都几香🍵 个人比较钟意桂花乌龙 因为更加清新呢间台式外卖真系几好 吐司特别有惊喜 难怪咁有人气🥳

台式肉蛋吐司
台式肉蛋吐司

慢烤鸡腿芝士蛋吐司
慢烤鸡腿芝士蛋吐司

古早味手工卤肉饭
古早味手工卤肉饭

花枝丸配麻辣鬼椒粉
花枝丸配麻辣鬼椒粉

黑布台式香肠(2条)
呢个都系用加配价加嘅小食 香肠咬落几香口 味道正正常常🐷
黑布台式香肠(2条)

饮品 桂花乌龙 冻顶乌龙
饮品 桂花乌龙 冻顶乌龙