2021-05-25
呢间台湾过江龙系香港都开咗一段时间🤔但系到而家仲系大排长龙😲佢主要行简洁文青路线☘️周围放咗好多花樽书柜💐 啱唒同朋友嚟chill下打下卡📸加上楼底好高🌟空间感十足👍🏻但系食物质素 讲唔停就觉得一般😭干贝公主意粉|最爱松露王子 🍝 $98呢𠮶意粉系配杂菌黑松露汁✨汁好creamy而且份量超多👍🏻每一条意粉都能够沾满唒啲酱汁🥰但系带子就比较生 个人觉得如果两边煎得香脆d会好食好多🥺软壳蟹小汉堡|炸鱼配主厨酱汁 🦀🐟$168个汉堡几好食🤤𠮶包皮甜甜地而且软壳蟹好大只😍所以𠮶汉堡系超级厚身🍔要擘到个口超大先咬得唒😝配埋秘制酱汁 酸酸地好开胃🥰但系𠮶炸鱼讲唔停就觉得麻麻地😔炸皮唔知点解一嚟到已经唔系好够脆😣 而且一吉起 个炸皮就会同入面嘅鱼分开😫 仲要差唔多件件都系咁😭有啲失望桔梗奶昔 $58呢个系士多啤梨香蕉奶昔🍓🍌 士多啤梨味比较淡🤢饮到嘅主要都系香蕉味😬但系值得一赞嘅系佢嘅奶昔好轻盈🥰 应该系冇特别加好多糖 所以饮完成杯都唔会好大罪恶感😚 加埋少少消化饼🥨口感都几丰富👍🏻 但系由于佢实在比较普通 而且定价又偏贵 所以讲唔停就觉得有啲唔抵🤭整体黎讲 我觉得呢间有少少名过于实😭其实食物质素唔差
干贝公主意粉|最爱松露王子 🍝 $98
软壳蟹小汉堡|炸鱼配主厨酱汁 🦀🐟$168
桔梗奶昔 $58
整体黎讲 我觉得呢间有少少名过于实😭其实食物质素唔差🤔 但系有可能我抱太多期望 所以食完之后就觉得未至于去到人哋讲得咁夸张😣