2021-11-08
成日行过都多人排既中要人气台湾fusion食店,今次人多,再黎一次,可以试更多款式但份量偏细,多人就可以叫多D明太子甜不辣 🌟🌟🌟🌟🌟热辣辣既甜不辣,煎得好香,入面烟烟韧韧,点埋明太子酱好夹,咸咸香香台式肉松榨菜蛋饼 🌟🌟🌟🌟🌟蛋饼都系传统味道好,肉松榨菜都系最夹,加埋沙律酱、甜酱、芝麻,加上用鸭蛋整,好香脏脏芋泥咸蛋黄蛋饼 🌟🌟🌟🌟呢款系推介,创新既口味,摆盘都好靓,芋泥咸蛋黄都几夹,咸咸香香,芋泥唔会太多,比例岩岩好,唔会好漏,但个人钟意传统肉松口味咸蛋黄芋泥乒乓球 🌟🌟🌟🌟味道同脏脏芋泥咸蛋黄蛋一样,但表皮脆卜卜,唔多介绍啦麻婆豆腐手工饺 🌟🌟🌟🌟手工饺大大只,麻婆豆腐同佢都可以撞埋一齐,都唔错~蟹肉麻婆豆腐捞面 🌟🌟🌟🌟🌟全晚最推介蟹肉麻婆豆腐捞面,满满蟹肉,完全唔会吝啬,Q弹既面条,捞埋软滑既豆腐,加埋蟹肉香,好好味猪软骨鲨鱼骨豆乳汤面 🌟🌟🌟🌟清清淡淡豆乳汤,配料有脆卜卜既虫草花、豆腐、流心蛋、猪软骨,唔会太浓味,味道岩岩好奶奶花生麻糬 🌟🌟🌟呢款好多人推介,系用鲜牛奶同木薯粉整成,系糯米粉整出黎个种烟韧感,好岩怕漏既朋友,但我个人钟意真麻糬多D
明太子甜不辣 🌟🌟🌟🌟🌟
台式肉松榨菜蛋饼 🌟🌟🌟🌟🌟
脏脏芋泥咸蛋黄蛋饼 🌟🌟🌟🌟
咸蛋黄芋泥乒乓球 🌟🌟🌟🌟
味道同脏脏芋泥咸蛋黄蛋一样,但表皮脆卜卜,唔多介绍啦
麻婆豆腐手工饺 🌟🌟🌟🌟
手工饺大大只,麻婆豆腐同佢都可以撞埋一齐,都唔错~
蟹肉麻婆豆腐捞面 🌟🌟🌟🌟🌟
猪软骨鲨鱼骨豆乳汤面 🌟🌟🌟🌟