2022-03-15 102 浏览
相信大家对依间野都唔陌生,平时经过都会大排长龙。见咁耐冇食,突然间好想食吉列牛,就嚟咗依间食啦🧡🌈板烧安格斯牛小排 $118+$20(套餐)套餐包括左一份牛小排+有好多饭素嘅饭+糖心蛋+汽水食之前要攞佢比你嘅牛脂开咗个石板先,再将啲牛放落石板上面,自己调节适合嘅生熟程度~牛小排油脂分布好靓,有牛味,而且冇筋,送饭一流😍糖心蛋都十分入味,岩晒蛋控~成个套餐份量都好多,食晒都真系几饱🤤如果女仔细食啲嘅,其实唔使加套餐都够晒🤔我同行有两个女仔都食唔晒 嘻嘻😜餐厅环境比较昏暗💡枱就比较细嘅,如果大啲就会坐得舒服啲啦~不过值得一赞嘅系服务员都好勤力帮大家fill着火𠮶旧嘢🤣佢哋通常见你差唔多冇火嘅时候,就会主动帮你fill嫁啦

🌈板烧安格斯牛小排 $118+$20(套餐)
套餐包括左一份牛小排+有好多饭素嘅饭+糖心蛋+汽水
板烧安格斯牛小排