2022-06-27
1979 浏览
呢间咖啡真系想饮好耐,今日终于有机会时嘅事系咪真系咁好饮咁值得去饮呢?☕️Latte $50 (9/10)超香浓咖啡味,微苦,个奶好滑,好香,饮完个口会余韵,after taste 都几长,好好饮。个人比较钟意饮呢个咖啡味比较出啲!啲冰融左都仲系好香浓。☕️Iced New Orleans-style $50 (7.5/10)系blue bottle 招牌特色咖啡?佢同一般咖啡或者latte好唔同!cold brew、奶和一种名为「菊苣根」的植品混合而成。将天然甜味加入咖啡,一饮落去就甜甜哋,咖啡好顺滑,唔会太浓味但几香,饮完成个口腔会觉得几甜几香!属于比较淡少少,啱晒唔钟意饮太浓味太苦嘅朋友,饮耐咗就好淡味🥹推荐指数:8/10推荐大家饮latte👍🏻一定系好饮过其他连锁店嘅咖啡!
☕️Latte $50 (9/10)
推荐指数:8/10
推荐大家饮latte👍🏻一定系好饮过其他连锁店嘅咖啡!