2022-08-28 592 浏览
位于西营盘嘅墨西哥小店, 地理位置虽然唔算方便不过仍然不乏捧场客. 星期六午后时间去到细细间既舖头已经坐满哂人, 眼见楼面只有一位女侍应负责全场之余仲要做埋调酒, 我等左廿几分钟佢先得闲黎落单, 希望餐厅负责人可以正视下呢个问题😅讲返食物先, nachos舖满左手撕猪肉同拉丝芝士, 非常惹味. 跟餐会送上墨西哥三宝, 包括salsa酱, 酸忌廉同牛油果酱. 配上酱食又有另一番风味, 可以中和返nachos本身较浓既调味😋Quesadillas选择左辣肉酱口味, half size已经有四大片, 馅料虽然未塞到爆哂但份量都十分多, 同样配上刚才既三款酱作转换口味之用. 辣肉酱辣度轻微, 就算唔太食得辣既朋友应该都应付到👍🏻
Pork  Carnitas Nachos
Chili  Con  Carne  Quesadillas
2022-08-27
Pork  Carnitas Nachos