🔹乐富// 寿司郎🔹人均约$240🔹▫️卡乐B牛油蜜糖卡达拉娜 $22娜娜不嬲都系最人气嘅甜品!因为三周年特别推出咗限定口味!意外地几好食😱😱同埋加上有卡乐B胶袋,外型好QQ🤭味道方面系有少少葱味牛油味都好重,非常夹🤫🤫▪️炸鸡软骨 $27鸡软骨系必食嘅熟食!首先佢上到嚟系热辣辣,好有诚意🥺🥺有时候食居酒屋都未必系热嘅😂食落去有少少胡椒味好香口🧚🏻‍♂️记得叫staff拎沙律酱,点落去更加好食!!▫️香葱赤虾 $12虾超大旧🦐,配埋炸过嘅葱好香!配埋一齐好夹💁🏻‍♀️食落去系啖啖肉劲好食😍配埋沙律酱真系一流!🤣会有少少腻架!🥰▪️蜜瓜味雪芭 $12$12真系好抵!食落去有淡淡嘅蜜瓜味🍈唔算系好甜!觉得可以一试🥰▫️吞拿鱼拖罗 $27寿司郎叫大拖!每次嚟起码食返两三件因为真系好抵食!只系20几蚊🤣质素仲要唔差!嚟到必食😚😋🔹好饱评语寿司郎我已经食过五次或以上🤣😚有时候会出好多唔同嘅限定,例如之前都出过奶茶味嘅娜娜都好食架!但排队真系太耐,我系星期六日晏就食既都要等一个几钟🥲,方便d既旺角分店应该要再耐d🥹🥹大家衡量下
🔹乐富// 寿司郎🔹人均约$240🔹

▫️卡乐B牛油蜜糖卡达拉娜 $22