2024-04-09
1921 浏览
平时经过油麻地都会去加多娜买面包食,佢D 面包好多都好好食同好出色。但一直没有机会去买佢地既人气布丁包,因为要排队同埋要就返炉既时间。今日经过咁岩6点几冇乜人排队,所以一口气买左4个返屋企试下佢。买左2个原味,1个朱古力味及1个黑芝麻味试下。听人讲依个布丁包有3个食法(放雪柜冻食、常温食及焗热食),因为我钟意食热既食物,所以全部都拎晒去焗5-6分钟。❇️原味布甸包 $15呢个真系非常经典,法包烟韧得嚟又唔会太硬,中间嘅布甸好滑,云呢拿味同蛋香味好夹,果然系必食推介!❇️黑芝麻布甸包 $23黑芝麻味好香浓,咬开嘅时候闻到超香芝麻香,同埋见到劲多芝麻流心流哂出黎超级治愈。❇️朱古力布甸包 $23个人觉得朱古力味比黑芝麻味更好食。佢既朱古力味好出色。佢既朱古力唔系死甜果只,唔似小朋友朱古力,钟意朱古力既朋友一定要试!总结:性价比觉得最好系买原味,唔讲价钱我就钟意食朱古力味多D。希望下次可以试到最人气既京都抹茶红豆麻糬布丁包!😻
买左2个原味,1个朱古力味及1个黑芝麻味试下。
听人讲依个布丁包有3个食法(放雪柜冻食、常温食及焗热食),因为我钟意食热既食物,所以全部都拎晒去焗5-6分钟。 ❇️原味布甸包 $15
❇️黑芝麻布甸包 $23
❇️朱古力布甸包 $23