终于有时间试下人气既两草啦!又系大坑,呢区出名多美食。。星马+港式小食。。我黎啦🤤点解系星马+港式?睇一睇餐纸就明🤣选择唔多一眼睇晒。我点左小龙包 肉骨茶、脆边蛋肉饼饭、咖央多、煎鱼饼四样野。小龙包 胡椒肉骨茶先黎小龙包肉骨茶,细细碗有四粒小龙包两啖汤。热度十足,一黎就闻到好浓胡椒带少少药材味。饮落啖啖胡椒味。越饮越辣好重口味,呢个时候食粒小龙包,小龙包肉汁中和左口腔辣味。🤣呢个组合好神奇香煎脆边蛋肉饼饭蛋边脆到有声,蛋黄半熟捞饭正!肉饼香口juice,富有油香,系唔错嘅!不过肉饼饭加埋脆边蛋油脂丰富,细细碗就岩岩好,小食多滋味咖央多士多士松脆夹住一层牛油厚厚咖央椰香十足煎鱼饼呢个煎鱼饼最惊喜!面头煎到微脆,鱼肉弹牙鲜味。好好味丫🍀🍀价钱公道嘅特色小店。值得一试!

小龙包 胡椒肉骨茶

香煎脆边蛋肉饼饭

咖央多士

多士松脆夹住一层牛油厚厚咖央椰香十足

煎鱼饼

呢个煎鱼饼最惊喜!面头煎到微脆,鱼肉弹牙鲜味。好好味丫

🍀🍀价钱公道嘅特色小店。值得一试!