2024-08-07 206 浏览
原来人气餐厅小点角落开左系新都会广场餐厅有好多街头小食,甜品及饮品我哋行完街食返个下午茶就啱喇💖❣️扫街拼盘拼盘好丰富,有特大鱼旦,碗仔翅蒟蒻面,麦皮虾沙律芒果脆桶,煎酿三宝,虾头油烧卖,瑞士鸡翼成个拼盘系将香港街头小食放埋一齐,几有创意,每款都入味几好食❣️葱油糖心蛋饭流心糖心蛋好吸引,饭上面洒上干葱同葱油,捞埋一齐食啖啖滋味❣️瑞士鸡翼共有6只,好大只鸡中翼好入味,上枱时仲有瑞士汁浸住,唔会太干身,唔错❣️虾头油捞面出前一丁捞面,配上虾头油,溏心蛋,好惹味❣️雪糕鸡蛋仔即整鸡蛋仔脆卜卜,配上云呢拿雪糕,朱古力酱同士多啤梨酱,邪恶❣️杨枝甘露果冻碗芒果布甸加上芒果汁,碗入边仲有大量芒果果肉,柚子肉,西米等,好丰富❣️榴梿甘露果冻碗榴梿果冻加上榴梿汁,榴梿迷忍唔住一啖接一啖,超正❣️茫茫甘露沙冰好啱夏天饮,透心凉,芒果沙冰,加上小丸子,好爽❣️阿萨姆手打香柠茶好足料嘅手打柠檬茶,唔会太甜,好清香
原来人气餐厅小点角落开左系新都会广场
餐厅有好多街头小食,甜品及饮品
我哋行完街食返个下午茶就啱喇💖

❣️扫街拼盘

❣️葱油糖心蛋饭
流心糖心蛋好吸引,饭上面洒上干葱同葱油,捞埋一齐食啖啖滋味

❣️瑞士鸡翼

❣️虾头油捞面
出前一丁捞面,配上虾头油,溏心蛋,好惹味

❣️雪糕鸡蛋仔

❣️杨枝甘露果冻碗

❣️榴梿甘露果冻碗
榴梿果冻加上榴梿汁,榴梿迷忍唔住一啖接一啖,超正

❣️茫茫甘露沙冰
好啱夏天饮,透心凉,芒果沙冰,加上小丸子,好爽

❣️阿萨姆手打香柠茶
好足料嘅手打柠檬茶,唔会太甜,好清香