2022-08-26 336 浏览
好多人推荐嘅人气平价汉堡💛一见到个menu真系平到哗咗一声❗️夜晚食餐饭成日都过百 呢到嘅burger只系大约$50 跟埋餐都唔驶$70 真系好抵食🥺香辣孜然羊堡 ($44)见平时多数都系牛鸡猪 第一次见有羊 点都要试下😆孜然味同羊味都好香 有惊喜 值得推介❗️配上炒沙葱丝同特制洋葱酱 口感更加丰富 好惹味🤤配上生菜同蕃茄 可以中和腻感 juicy得黎又唔会太肥腻 食完真系几饱 夜晚完全唔驶食宵夜😆跟餐都只系加$16 可以拣薯条、烧卖、炸烧卖同蕃薯条(+$5)蕃薯条同薯条都炸得香脆可口 蕃薯条都几重蕃薯味 唔驶点酱已经好够味 薯条同我想像中有少少唔同 系阔扁个只 但都好食😋炸烧卖不过不失 烧卖唔会炸得太干身 份量都算多 有7-8粒 但略嫌偏咸~另外加分位系所有小食都系热辣辣 唔似某连锁有时啲薯条会冻哂🍟❣️整体黎讲真系好抵食🥺选择偏多 性格比高 仲可以食蕃薯条同炸烧卖😻

香辣孜然羊堡 ($44)

香辣孜然汉堡

香辣孜然汉堡