2023-03-04
经过尖沙咀又想食burger嘅话 首选一定系嘉宝汉堡💛之前我都介绍过一次 佢地嘅质素同一啲连锁贵价过江龙比真系一啲都唔失礼 但价钱就平一半!!🥰❣️黑松露芝士牛堡 ($52)成个汉堡包见住佢地即刻整出黎热辣辣 之前去某贵价连锁店食既时候个面包系冻既 真系谂起都嬲😠芝士牛肉呢个经典组合味道都唔洗多讲啦 牛肉同芝士味都相当香浓 而个黑松露味一阵阵咁出黎绝对系帮个汉堡包锦上添花🥺❣️芝士牛堡 ($40)呢个价钱会唔会太抵食🥺个包都几松软 块牛都几juicy 中间仲有蕃茄同生菜解下腻 整体味道都唔错 绝对对得上佢嘅价钱🙌🏻跟餐都只系加$16 可以拣薯条、烧卖、炸烧卖同蕃薯条(+$5)小食方面我地嗌左炸烧卖同蕃薯条😋两样野都系啱啱炸起好香口 蕃薯条都几重蕃薯味 炸烧卖仲多左啲椒盐味 都几过瘾🤣❣️整体黎讲真系好抵食🥺选择偏多 性价比高 仲可以食蕃薯条同炸烧卖😻推荐指数:🌟🌟🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 5/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4/5】
❣️黑松露芝士牛堡 ($52)
❣️芝士牛堡 ($40)
推荐指数:🌟🌟🌟🌟🌟