2022-11-17
有同事介绍呢间位于荔枝角嘅日本铁板烧餐厅,足足订座超过一个月先嚟到试佢嘅中午Omakase😎 我哋叫咗一份法国鹅肝同埋北海道带子lunch menu套餐首先有沙律一份食材非常之新鲜同大件!😍😍😍每份套餐呢都会有一份烧银鳕鱼,师傅烧得刚刚好,肉质嫩滑,鱼皮脆卜卜,非常好味!😌 推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)北海道带子,师传加左汤汁落去烧,仲带紫菜丝,食材新鲜无得输,配埋呢个精华,食到我lam lam 脷呀!😍😍😍推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)法国鹅肝多士,简直以惊艳黎形容!餐厅老板以本伤人呀!大大件,一开二两份分都好够食!一咬满口香浓既鹅肝油,多士沾满余香,好味到只得天上带既美食😙😙😙 讲起都想再去食过🫣🫣🫣🫣🫣推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)中间间场有一块蜜糖烧多士都好好味呀推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)多戏肉出场-肉眼薄烧夹住啲葱花,烧得刚刚好,肉味浓,肉质嫩滑,一人有好多件,绝对够饱肚啊!😌😌😌推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)俾我哋叫咗个美国特级牛柳,配上香口嘅旋片,呢个绝对值得encore🤩🤩🤩推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)粒粒金黄炒饭👍🏻👍🏻👍🏻
我哋叫咗一份法国鹅肝同埋北海道带子lunch menu套餐
首先有沙律一份
食材非常之新鲜同大件!😍😍😍
中间间场有一块蜜糖烧多士都好好味呀
粒粒金黄炒饭👍🏻👍🏻👍🏻
足料炒杂菜
推介指数:😋😋😋😋😋(5个😋为满分)
最后有面豉汤、咖啡同甜品作结,大满足!
一定要encore既一间店🤗🤗🤗