仙后餐厅相信呢个名大家都唔陌生,因为真系出晒名餐厅好靓,去到果然名不虚传😂成个餐厅外观打造到法式餐馆嘅感觉,一入去嘅装修好有气派,有巨型嘅水晶灯同埋华丽舞台,内部以胡桃木色为主题,绝对适合庆祝同埋打卡嘅朋友仔过嚟👯‍♀️👯头盘+汤+主菜+甜品 $298🖤黑白配⚪️试咗佢哋嘅午市套餐,价钱都相对几相宜,咁样嘅环境咁嘅价钱自己觉得几公道烟鸭胸、耶路撒冷雅支竹、水瓜柳、巴马臣芝士忌廉头盘烟鸭胸食落去都几香,配埋啲枝竹同埋芝士落去嘅味道就冇咁寡牛肉他他生蚝 (+$48)他他用咗豉油同埋法国蛋黄酱做调味,食落去牛肉鲜嫩酸酸甜甜蘑菇汤 🥣 是日餐汤系蘑菇汤,饮落去个口感好香浓顺滑,完全突出到𠮶种香味 👍🏻 鸡腿卷 🐔 主菜我哋拣咗鸡腿卷,佢呢个鸡腿卷系用咗鹅肝忌廉汁做source ,另外配埋薯蓉同埋菠菜 🥔 慢煮银鳕鱼🐟 +$48白酒奶油酱汁铺左喺银鳕鱼嘅上盖,另外仲有鲱鱼鱼子酱同埋洋葱芝士调味,所以食落去有好Creamy嘅味道之余亦都突出到银鳕鱼𠮶种香滑🥹开心果意式雪糕🍦雪糕加咗开心果脆脆同埋有樱桃果酱食落去甜得黎有杏仁嘅味道🥰

头盘+汤+主菜+甜品 $298

烟鸭胸、耶路撒冷雅支竹、水瓜柳、巴马臣芝士忌廉

牛肉他他生蚝 (+$48)
他他用咗豉油同埋法国蛋黄酱做调味,食落去牛肉鲜嫩酸酸甜甜

蘑菇汤 🥣

鸡腿卷 🐔