2022-09-23 199 浏览
之前食过一次,印象唔错,今日决定食贵小小。C Course $598开头唔驶叫野食住,因为佢会跟餐上4组食物先。🏆是日宝箱得Course C 同D先有。日日唔同,当日新鲜即切,今日系和牛肉眼。店员上枱俾你打下卡之后,会帮手烧,之后仲好细心咁将佢剪细块。睇到佢个大理石纹路就知道系正野,肉汁饱满,入口嫩滑😋极上花盛合得Course C 同D先有,摆设几靓,将d肉卷到一朵花咁,而且牛种类高级左,有和牛食。我几钟意和牛牛里脊肉,感觉肉质较软嫩。舟盛合每个Course都会送上。有3款牛,再搭配豚肉同鸡,仲有海鲜类有虾同扇贝。桶盛合除左Course A,其他餐都会跟,有牛肋肉、牛里脊肉、豚肉同鸡。和牛 薄灸寿喜烧里脊肉薄切,轻轻一烧,已可带出油份,食落口几滑同juicy多汁。生牛肉寿司 & 香葱生牛腹肉碎寿司生牛肉色泽几靓,有嚼劲同够嫩,值得推介俾钟意食生牛肉既朋友。除左烧肉外,仲有自家制饮品、软雪糕机、日式雪条、沙律吧同爆谷机,款式多,位置又宽躺。
之前食过一次,印象唔错,今日决定食贵小小。

C Course $598
开头唔驶叫野食住,因为佢会跟餐上4组食物先。

是日宝箱

🏆是日宝箱

和牛 薄灸寿喜烧里脊肉
薄切,轻轻一烧,已可带出油份,食落口几滑同juicy多汁。

2022-09-20
是日宝箱