2024-09-17
附近有间文青Cafe超正🥰一到Happy Friday就会同同事过来朝圣😋扮下青春打卡!🍽️ 牛肉烟肉(芥末蛋黄酱)汉堡配薯条Happy lunch我地叫左个牛肉烟肉(芥末蛋黄酱)汉堡配薯条🍟share,大大份嘅汉堡🍔大大份烟肉同埋汉堡扒真系啖啖肉!仲有炸到脆卜卜嘅薯条,望到咁丰富都饱晒😋🍽️ 虎虾青酱扁意粉同事表示点都要叫个淀粉质先可以满足,所以我哋叫咗呢个青酱扁意粉开心分享😋呢个意粉酱有一只大大煎到香脆嘅虎虾🦐因为都好大只,我哋就一开2分享😝🍽️ 培茶拉花拿铁呢间舖面设计简洁,极有文青风,最出名系拉花latte,所以我哋叫左两杯野饮,一上台好有惊喜,两杯热饮都有好靓嘅拉花,呢杯焙茶拉花就系靓靓嘅飞马,而我都抢先试饮同事果杯培茶拿铁,厚厚嘅奶香加上培茶味道,真系好好饮😋不得了!🍽️ 紫薯拉花拿铁另一杯就叫咗一个紫薯拉花,真系好大杯、个拉花好靓,系雪白嘅雪橇💞心动💞初尝一口,好有惊喜啊~好好味啊😍浓浓嘅紫薯味🌟加上个奶打得好Rich,真系Perfect matchhhhhh😋
🍽️ 牛肉烟肉(芥末蛋黄酱)汉堡配薯条
🍽️ 虎虾青酱扁意粉