2022-03-26 176 浏览
好耐无去过 ❥⧽𝐇𝐞𝐲 𝐒𝐨 𝐍𝐮𝐭𝐬 ❥⧽ 喇, 记得刚刚开店嘅时候掀起咗热潮, 好多人都嚟朝圣, 今日再去嘅感觉同之前相近, 坐喺窗边位依然有种宁静舒适嘅感觉, 不过只有60 分钟用餐时间真系有少少赶。𓊈自家制蒜香川酱大虾炒意粉𓊉蒜香川酱好特别, 有少少辣辣地, 充满川菜嘅风味, 大虾好爽口, 而意粉做到挂汁, 好好味。𓊈黑啤自家制烟熏猪腩肉意大利饭𓊉热辣辣炸炸声咁上碟好吸引, 本来以为只系少少酒味, 结果黑啤味太重, 个人唔系几钟意个味, 而且成个饭太多汁, 感觉有d 腻。𓊈窝夫配以焦糖香蕉及香草雪糕𓊉即叫即整, 所以要等一阵子, 不过卖相好靓呀, 窝夫脆卜卜, 配埋雪糕一齐食, 味道层次好丰富。✧✧ 食物属于中规中矩, 如果可以有多少少用餐时间就会无咁赶急, 舒适d。

𓊈自家制蒜香川酱大虾炒意粉𓊉

𓊈黑啤自家制烟熏猪腩肉意大利饭𓊉