2022-06-08 85 浏览
小店环境唔算好大,但装修得几文青feel有啲打卡位,食物方面几多选择、味道中上,唔算超高质但一定唔系伏🤣▪️ All day breakfast 抗疫优惠$98▪️食物包括:鸡骨肠、烟肉、烟三文鱼、野菌、香草扒蕃茄、玉子烧、胡麻酱沙律、牛角包。份量比一般餐厅嘅ADB多,最特别嘅系有鸡骨肠同玉子烧😍!鸡骨肠顾名思义系中间有条骨嘅肠,第一次食觉得几新奇🤣 日式玉子烧上面有明太子嘅酱,好好食!▪️ 明太子蟹棒海胆意粉 抗疫优惠$98 ▪️有冇人好似我哋咁,如果喺menu见到「明太子」同「海胆」就忍唔住要叫🤣 呢个明太子意粉味道不过不失,唔系我哋食过最香明太子味嘅,不过配料都几丰富,海胆都算creamy,抗疫价嚟讲系好抵食!▪️ 餐汤及面包 +$12▪️餐汤系劲多𩠌嘅粟米汤,而面包系sourdough唔系一般法包,几有心思~

▪️ 明太子蟹棒海胆意粉 抗疫优惠$98 ▪️

▪️ 餐汤及面包 +$12▪️