2019-06-01
平日都好少去黄大仙,咁啱有朋友近黎搬左去黄大仙,housewarming 后就喺附近㨂间餐厅食晚饭,朋友一向都好识食,佢推介呢间和气,大家当然冇异议,一众人浩浩荡荡咁入去。店内装修好有特色风味,而且服务员好有礼貌,亦都可介绍好多不同菜式俾我哋,我哋拣咗以下几款:鳗鱼寿司哗~~~好香鳗鱼香气,而且大大件,每粒饭粒粒鲜明,鳗鱼好鲜好香,加埋蟹籽,又有口感味道又夹,一流!烧鸡全翼鸡翼好入味,而且烧到卜卜脆,而且鸡汁好多,上枱时仲好热辣辣,即叫即整,味道好好。海鲜石碢汤饭大大只大🦐,再加上大大只带子,既鲜甜又弹牙,加上热汤同石锅保照,整个饭就算最尾食都仲好新鲜滚热辣,加上脆脆同鲣鱼碎,有口感之余亦带鱼鲜味,正!餐厅食物整体质素非常高,而且服务很好,店员效率高,又有礼貌,环境又好舒服,非常推介,一定要再去!
鳗鱼寿司
烧鸡全翼