2021-06-11 331 浏览
人气餐厅,当日walk-in 等左大约10分钟先有位。餐厅地方寛敞,坐得舒服。装修简约有情调。其实佢地要扫QR code落单,而入面嘅食物选择更多。我哋叫咗个《松露风味薯条》,薯条即叫即炸,非常香脆,配合埋特制松露酱,非常好食,配啤酒真系一流。我哋仲叫左《唐杨炸鸡配韩式辣酱》,炸鸡外层松脆,入面鸡肉Juice多汁,配合埋韩式辣酱非常嘢未。个韩式辣酱唔系好辣,就算唔系好食得辣嘅都接受到。最后叫咗《特制春鸡配蘑菇烧汁》,卖相有啲丑,只春鸡肉质都几干,亦都冇春鸡嘅特有味道,一定要沾佢俾嘅特制蘑菇烧汁先较为冇咁干。饮品方面,呢个系要扫QR code 个menu先至有嘅特色饮品,入口fruity 清新 微酸,比较重red berry味道,解腻一流。整体食物质素还可以,唯独只春鸡系可以有进步嘅空间。

松露锋味薯条

堂杨炸鸡配韩式辣酱

特制春鸡配蘑菇烧汁

整体食物质素还可以,唯独只春鸡系可以有进步嘅空间。
松露锋味薯条
堂杨炸鸡配韩式辣酱