2022-06-15
人气🇯🇵木系榻榻米cafe☕ 黎呢到就系为左要食呢个和栗蒙布朗🌰哗 一上台已经觉得好有气势🥶 吱出黎满满既栗子蓉😍中间仲系云呢拿雪糕🍨 并唔系普通既cream黎 呢点真加晒分😋 饼底系脆既蛋白饼唔会太甜但令到成个口感丰富左 仲中和番栗子蓉同雪糕既甜非常清新👍🏻 系日本嘅味道呀😭黄豆黑糖豆乳☕🍡 小店嘅名物之一又系人佢面头有串🍡好靓好得意, 面头就洒满黄豆粉, 小丸子都好烟韧只系冇乜甜味🤭可能因为本身杯野已经系用左黑糖味唔想太甜,成杯黎讲有好香浓既豆味豆奶亦好顺滑好饮 系D奶泡多左D所以份量较少🤏🏻Tree to bar🍫🥛 比较偏苦朱古力奶 大会好似普遍既朱古力奶太甜 反面朱古力好出 岩晒钟意黑朱古力既我但一样泡多左D份量较少🤏🏻 有D贵