2022-05-08
饮个茶食个包🙈又系包包呀,女人最爱就系包包👜不过我系🍞🥯🥐🍔🥪之前比人系Ig荼毒左个流心朱古力包,终于到我去买黎食。佢除咗人气no.3️⃣流心朱古力,榴梿菠萝包仲系人气no.1️⃣🧐仲有个no.2️⃣斑斓咖椰菠萝包咁特别当然我都要买埋啦。另外在买咗个黄金流沙包同埋一袋细细包,细细包吸引之处系细细个,可以食五个唔同嘅味道。由于我唔食榴梿嘅关系,当然去买啲爱吃榴梿的母亲大人👩🏻我想讲嘅系买完之后拎住佢全日我都觉得佢好重榴梿味,放咗落个袋度个袋都成大阵榴梿味😣搣开嘅时候见到虽然榴梿唔系话爆满,但母亲大人不爱吃面包都表示超级浓郁嘅榴梿味,只系榴梿打蓉,妈咪咁讲得即系真材实料,都系$15蚊咋,爱榴梿人士唔好走宝班兰咖椰菠萝包,佢真系成个都绿色,本身斑斓就冇乜味,但都食到佢个包面系有少少斑斓嘅草叶味,然后里面就满满嘅斑斓酱,好香都唔会好甜,面头系脆卜卜嘅菠萝皮,抵你拎No.2,仲点系$8.5,平时唔好食嘅菠萝包都要买成$5-6一个,所以佢真系值流心朱古力包,好多朱古力酱,但绝不甜,出色!😋黄金流沙包,好香嘅咸蛋黄味,都不错👍一袋包仔有得拣净系一只味,或者要晒五只唔同嘅味。五只唔同嘅味分别系朱古力,奶黄,紫薯,
又系包包呀,女人最爱就系包包👜
不过我系🍞🥯🥐🍔🥪
仲有个no.2️⃣斑斓咖椰菠萝包咁特别当然我都要买埋啦。
由于我唔食榴梿嘅关系,当然去买啲爱吃榴梿的母亲大人👩🏻
流心朱古力包,好多朱古力酱,但绝不甜,出色!😋
黄金流沙包,好香嘅咸蛋黄味,都不错👍
一袋包仔有得拣净系一只味,或者要晒五只唔同嘅味。
五只唔同嘅味分别系朱古力,奶黄,紫薯,芝麻芝士同埋红豆。
虽然每个包都好细个,但系佢嘅料绝不少。
佢嘅包真系唔算贵而且真材实料,难怪咁多人帮衬。仲可以系到买埋面粉同酵母返去自己整包.