2024-09-18
🌶️🌶️ 呢间泰国菜真系好正宗,每次食完都觉得好似去咗泰国旅行咁!✈️🌴☀️我哋今次叫咗:- **炸猪皮**:香脆可口,真系好惹味!😋😋😋- **牛肋条泰式清汤金边粉+溏心蛋**:汤底浓郁,牛肋条软腍入味,配埋滑溜嘅金边粉同埋溏心蛋,真系绝配!🤤🤤🤤- **冻/热 柠檬草南姜饮**:天气咁热,饮返杯冰冻嘅柠檬草南姜饮真系透心凉!❄️❄️❄️ 想暖胃嘅朋友仔就可以试吓热嘅,一样咁好饮!- **薄脆虾饼**:外脆内弹牙,虾味十足,点埋泰式甜辣酱,真系食唔停口!🍤🍤🍤- **泰北烤鸡金面**:烤鸡香喷喷,鸡肉嫩滑,配埋香浓嘅金面,好惹味!🍗🍗🍗- **泰式生虾**:虾🦐新鲜爽口,配埋泰式辣酱,酸酸辣辣好开胃!Aroma Thai Food真系间高质泰国菜,价钱又亲民,下次要试埋其他菜式先!😋😋😋
我哋今次叫咗:
- **炸猪皮**:香脆可口,真系好惹味!😋😋😋