2024-03-07 117 浏览
突然想食泰国菜,所以就带个女嚟近我地既尖沙咀食泰国菜。呢间Milu Thai餐厅用左霓虹灯同涂鸦黎装饰都几特别🥰一家三口劲肚饿,叫左好多菜😛但样样都好食👍🏻冇伏😂🌋火山排骨呢个必要order!! 我见张张台都有食☺️老实讲一开始以为麻麻地,但食咗第一啖之后我同老公对望左一眼然后不约而同地讲左句「好食㖞」😂阿女呢个食肉兽就更加吾使讲啦!佢系食到最后负责清晒呢个排骨😂 排骨肉质好淋,职员仲会提供手套同湿纸巾👍🏻用手拎住啖啖肉真系好正👍🏻而且佢个汁可以另上,小朋友都食得😋🦀蟹肉炒饭CP值好高嘅炒饭!份量超多,啖啖都食到蟹肉👍🏻连埋其他配料都一样咁丰富好味🤤🥭芒果糯米饭泰国菜必食!老公好钟意😊芒果又滑又甜,食完真系劲满足😌🍢泰式串烧(半打)猪牛鸡各x2又系阿女至爱😝每串都啖啖肉。烧得表面带焦香,肉质滑嫩。大人就配埋沙嗲酱更加惹味开胃🤤🦑泰式烧鱿鱼呢个系辣嘅,小朋友吾岩食,但我哋食得好滋味!鱿鱼肉质鲜嫩可口,辣味系香口惹味。如果嫌吾够辣可以配埋附上既辣汁,辣到爽😆🦞海鲜粉丝汤海鲜好鲜甜,份量够👍🏻清清地岩晒。🥗炒杂菜锅气够👍🏻每一款蔬菜🥬都好好味😋阿女都食左好多菜🥰🧋泰式奶茶🍹柚子蜜一家人食得好满
火山排骨

🌋火山排骨

蟹肉炒饭

🦀蟹肉炒饭

芒果糯米饭

🥭芒果糯米饭
泰国菜必食!老公好钟意😊芒果又滑又甜,食完真系劲满足😌

泰式串烧(半打)

🍢泰式串烧(半打)猪牛鸡各x2

泰式烧鱿鱼

🦑泰式烧鱿鱼

海鲜粉丝煲

🦞海鲜粉丝汤
海鲜好鲜甜,份量够👍🏻清清地岩晒。

炒杂菜

🥗炒杂菜
锅气够👍🏻每一款蔬菜🥬都好好味😋阿女都食左好多菜🥰

🧋泰式奶茶
🍹柚子蜜

一家人食得好满足开心嘅一餐👍🏻地方又系尖沙咀更方便!好适合一家大细或者知已朋友黎饭聚😉每碟𩠌都好大份,大家share就至开心🥳
2024-03-04
火山排骨
蟹肉炒饭
芒果糯米饭
泰式串烧(半打)
泰式烧鱿鱼
海鲜粉丝煲