2021-09-12
Nomad系一间外卖汉堡🍔 最特别应该系包身除佐有普通牛油burger 仲可以简Keto/vegan burger/bagel 形合返唔同既客人~~ 自选配搭由包身主料配料同酱汁 都可以自己简 不过留意返系逐项收费的🙆🏼♀️ 主料包括鸡扒/手撕/吉列猪/炸鱼/虾饼 比较特别嘅酱汁有麻辣酱 松露蛋黄酱 就连生酮蛋黄酱都有~.▫️加拿大海胆炸蚝汉堡🍔 $118😋👍🏻:👅👅👅👅.3/5分限量款真系好吸引🥺 依款更系hit到变佐恒常款 点抵挡到佢嘅诱惑🤤🤤🤤一打开已经见到三粒黄金色大炸蚝🙈 上面仲有pat海胆 妈啊超级邪恶!!!!😍😍 咬落好酥脆炸衣唔会太厚 啲汁喼晒出黎🥺 依然食到蚝既鲜味 完全唔系细细粒 系每一口都好满足🤤重头戏系!! 海胆bb劲creamy🥺🥺 一大pat训佐系炸蚝上面😍衬埋一齐食劲正 真系会哇一声!!好幸福🙈🙈 差唔多啖啖都食到海胆味~~海胆迷真系要试下 依个价绝对值得试 因为真系足馅到din🤭.▫️安格斯牛肉照烧汁汉堡🍔 $51😋👍🏻:👅👅👅.8/5分见到有可爱既坑纹系burger身上😚 包身好松软 带阵牛油香 安格斯咬落有肉汁 略带牛味 但系觉得同照烧汁唔算好衬😶我上次
▫️加拿大海胆炸蚝汉堡🍔 $118
😋👍🏻:👅👅👅👅.3/5分
▫️安格斯牛肉照烧汁汉堡🍔 $51
😋👍🏻:👅👅👅.8/5分
我上次配芝士同大啡菇啖啖juicy爆晒汁爽d🤫 另外仲有羽衣甘蓝🥬做配料 食落个味唔会太突亢 加埋蛋黄酱都几match😚
▫️炸薯条🍟 饮品 +$18
😋👍🏻:👅👅👅.5/5分
份量都几多 味道正正常常 而饮品都系普通汽水类~ 另外都可以拣配三重松露薯条🍟/鸡翼/薯饼 我个人就唔建议加鸡翼 因为得两只🙈
总结,
真心推介大家试炸蚝款 变到恒常款果然系有佢原因🥺 希望迟啲有机会食返龙虾款~
burger真系整得好软香 下次立志试bagel!! 而自选配搭idea几好 不过成日加加下就过佐budget😶 睇住荷包 唔好学我咁大贪XD!!