2018-03-22
大角咀呢个地方越黎越多食肆,要站得住脚唔容易。今日收工约左朋友过大角咀揾食,之前睇完食评,决定试下呢间西餐厅。晚市套餐都几抵食,但心思思想试下个个都赞好嘅黑松露pizza,又想食意大利饭,都系散叫算。呢个就系我见食评必点嘅pizza,佢夹左黑松露同芝士,口感好特别,外脆内软,其实唔系咁似pizza,有啲似酥酥软软嘅夹饼,好香好多芝士,我钟意就咁食,朋友话加左提子醋冇咁漏,酸酸甜甜。虎虾龙虾汁意大利饭,饭嘅质地好,汁够浓,粒粒分明,好惊糊状意大利饭。呢个饭份量好大,食完都饱左大半。12安士肉眼配薯菜,全晚我最钟意嘅菜式,五成熟肉眼油脂平均,满口油香又嫩,配埋热辣辣野菌汁正!加左$25要左个忌廉菠菜,冇谂过配菜都有咁大碟,性价比好高!总括黎讲呢餐我都好满意,埋单六百蚊两个人,食到揽住个大肚腩走!