2024-10-22 417 浏览
📍 T.Co喺尖沙咀食完晚饭之后经过呢间烤卷店,比香气吸引之下入去望吓,店里面采用半开放式厨房嘅设计,见到晒成个制作过程,即叫即整,确保热辣辣!🐮 Beef Wrap 牛肉烤卷 $45选用美国精选牛肉,见职员铲左两次牛肉,爆多嘅馅料😆加入洋葱粒、蕃茄同青瓜丝,增添唔少口感~牛肉本身嘅味道都好重,再配埋蒜蓉酱同香辣酱,劲浓味!啱晒重口味人士😌🐥Chicken Wrap 鸡肉烤卷 $45鸡肉嘅份量,绝对比得上牛肉;但鸡肉嘅口感就相对较软身,亦有用调味料腌制过,但相对冇牛肉咁重味😁鸡肉卷嘅酱汁会淡啲,冇咁易觉得油腻,亦都冇辣味,整体嚟讲比较fresh啲🥄Chicken Rice Meal 香嫩鸡肉饭(大)$55呢个鸡肉饭都好推荐大家试吓,特别系食完烤卷觉得唔饱嘅你😆鸡肉比喺烤卷嘅份量仲多,特别嘅系饭,用咗姜黄饭,口感会比较软糯,就算男仔食都好够饱👌👌除咗鸡肉,仲有青瓜丝、洋葱同蕃茄,中和番油腻感☕️咖啡 ✨买一送一✨咁啱撞正餐厅嘅推广活动,热同冻嘅咖啡都系买一送一!用左$35就有两杯咖啡,好抵饮😉🔹 Americano 美式咖啡🔹 Latte 拿铁咖啡⭐️好味指数:8.2/10📍 T.Co (加
📍 T.Co

🐮 Beef Wrap 牛肉烤卷 $45

🐥Chicken Wrap 鸡肉烤卷 $45

☕️咖啡 ✨买一送一✨
🔹 Americano 美式咖啡
🔹 Latte 拿铁咖啡

⭐️好味指数:8.2/10

📍 T.Co (加拿分道) (尖沙咀)
尖沙咀加拿分道45-47号宏生大厦地下A4号舖

- #TCo #尖沙咀 #烤卷 #wrap #菲律宾烤卷 #HashtagB #啊一柠檬茶 #都系附近 #一次过食晒佢哋 #买一送一 #咖啡 #外卖店
  • 滋味牛肉烤卷
  • 香嫩鸡肉烤卷