2025-01-23 223 浏览
朋友曾经系日本食过炸三文治超好食,佢知道系香港都开左,所以立即带我一齐去食啦!!呢间来自日本福冈人气炸三文治既专门店,装修以白色为主,简约清新,特别整左一边有彩红色既特色墙好抢眼,呢度既炸三文治都系即叫即炸,有甜味又有咸味,全部口味多达三十几款,佢地用既忌廉都系零卡路里,食起来唔会有咁大罪恶感,因为呢间系香港第一间既海外专门店,仲有香港限定口味添!☆ 半熟蛋日式炒面炸三文治热辣辣好香脆,内里放满日式炒面,酱汁香浓,加埋半熟蛋,馅料满满食起来都唔会食到成手油淋淋,仲好好食添☆ 玉桂苹果批金黄香脆既三文治内放满柔软轻盈既忌廉,上面加左几片苹果,洒上糖同肉桂粉,食起来唔会觉得好腻,酸酸甜甜,又香又好食

☆ 半熟蛋日式炒面

☆ 玉桂苹果批