2020-06-11
人气呢样嘢,好简单,喺疫情稍为缓和嘅时候,边度出现人龙,就知大家有啲咩系好耐未食过又好想第一时间回味啦。今日我哋再次嚟到湾仔嘅Burger Joy,好彩一收工就嚟到,迟多几分钟已经大排长龙,究竟有咩吸引到我哋要嚟encore呢!牛肉汉堡叫得Burger店,又点可以无牛肉汉堡呢?呢度嘅汉堡用上USDA美国优质黑安格斯牛肉手打而成,好juicy!搭配番茄、蔬菜、酸菜同洋葱,中和整体油腻感。鱼柳汉堡鱼柳新鲜即炸,好香脆,入面嘅鱼肉好嫩好滑。而喺Burger Joy食任何一款burger都要特别细味个包,佢个包系黄黄哋色,好香牛油味,细心位满分。薯条食薯条嘅薯仔味一定要够香,加少少盐吊一吊味,唔需要加茄汁已经好好味。黑牛食burger同薯条,又点少得另一灵魂人物:可乐!嚟到夏天,加个雪糕,成为黑牛,直头系最完美选择呀。(记住Like同Share畀朋友)
牛肉汉堡
鱼柳汉堡
薯条
黑牛
(记住Like同Share畀朋友)