2018-07-05
之前睇过啲访问,又听同事讲去过呢度食嘢,呢日同朋友喺附近行街,当然要慕名试吓人气一字鸡翼啦! 店铺位于一个类似食街嘅地方,去到正门就望到佢啦! 落完单就去侧边嘅座位坐住等,望吓啲相,原来有好多名星都帮衬过㗎!由于鸡翼系即炸,所以要等阵,我哋叫咗个三色拼盘2人套餐,里面包括原味、蒜酱豉油、车打芝士三款口味及2杯冻饮,鸡翼嘅肉质好滑,炸完之后仲保持到 juicy,原味都好入味; 另外几款就系原味嘅演变版,车打芝士嘅芝士酱系淋上去𠮶种,有淡淡芝士香味,所以食完都唔会觉得腻; 蒜酱豉油好惹味,阵阵蒜香,增进食欲! 我哋分开再叫多个黄金脆脆炸一字鸡翼,呢个简直系邪恶之选,鸡翼面布满咸蛋黄同炸蒜,正! 跟餐饮品我叫咗咸柠BB,啲咸柠系已起肉,就咁搅匀啲7喜就饮得,好方便。朋友就叫咗柠水BB,同样柠檬都系榨汁,唔驶笃柠檬,就咁沟匀就饮得。食完啲炸物,饮返杯冻饮,真系爽爆!
店铺位于一个类似食街嘅地方,去到正门就望到佢啦!
食完啲炸物,饮返杯冻饮,真系爽爆!