餐厅: 牛角日本燒肉專門店 (V Walk)
资讯:

2022-08-15 1273 浏览
对上一次食牛角已经系成年前既事,𠮶阵仲未有放题,食佢个烧牛肉定食啲牛肉好食到令我一直都念念不忘🤤而家出左放题,啱晒系食肉兽既我😋我地拣左Set C ‘和牛食饮放题’💰$398/ ppl肉类包括美国SRF安格斯极黑和牛,牛角上级牛肋肉,厚切100日谷饲西冷,汁煮牛舌,美国SRF安格斯一口和牛,熊本豚梅肉,芝士鸡腿肉,鸡软骨等💁🏻‍♀️海鲜类有牛油广岛蚝,盐味牛油带,大虾,烧鳕鱼片等💁🏻‍♀️最回本既当然系黑毛和牛同埋上级牛肋肉喇✨肉质鲜嫩软熟,充满油脂,超级正!🤤烧鳕鱼片✨都好有惊喜!原本以为好似市面上既鱿鱼丝咁即食,原来烧一烧佢更脆口,更吸引!😋最后会每人有Häagen-Dazs雪糕作为甜品,口味系随机既!😌饱到捧住个肚咁走,好满足呀!☺️我仲做埋会员,堂食有9折优优,仲有其他优惠添!😆

而家出左放题,啱晒系食肉兽既我😋

我地拣左Set C
‘和牛食饮放题’💰$398/ ppl

海鲜类有牛油广岛蚝,盐味牛油带,大虾,烧鳕鱼片等💁🏻‍♀️

最回本既当然系黑毛和牛同埋上级牛肋肉喇✨
肉质鲜嫩软熟,充满油脂,超级正!🤤

饱到捧住个肚咁走,好满足呀!☺️
我仲做埋会员,堂食有9折优优,仲有其他优惠添!😆