应该好多人都食过佢地燕窝, 糖水,炖汤同鸡翼尖,鲍鱼等等😂 果日去开新蒲岗新店买嘢食,见到佢哋出咗萝卜糕,个样好吸引,当然带埋佢走啦😂 个萝卜糕仲配埋惹味酱料- XO酱😍😍呢个组合系咪好吸引, 系咪好兴奋😎.咁买咗咁多嘢食,等我分享下啦😂.🔺芝士奶盖炖蛋 奶盖好香滑,底下个炖蛋蛋味够,配埋芝士嘅咸香,好得🙌🏻而且好大樽,两个人都够食👍🏻.🔺3.6牛奶芒果冻奶雪燕足两个人食,芒果好甜,冻奶香滑,入口食到燕窝㗎😍😍.🔺北海道3.6牛乳冻鲜奶每次都一定买,香滑好味,家人必点😂 无买会比人闹系列😂.🔺胶原蛋白浓鸡汤入口非常浓郁,饮完个嘴真系「张住张住」😂 明唔明边种,胶质好重,而家汤底唔油腻,我钟意👍🏻.🔺麻辣鲍鱼、牛丸、鱿鱼鲍鱼好弹牙,牛丸爽口、鱿鱼有咬口,配上佢哋秘制麻辣汁更加惹味,麻辣汁够香,辣度刚好👍🏻. 🔺啖啖燕窝萝卜糕 糕底严选新鲜食材, 用料足,食过佢其他嘢都大叫顶呱呱🙌🏻 今次萝卜糕都充满惊喜,选用新鲜鲜甜萝卜,再配上腊肉、腊肠、樱花虾、元贝等材料,每啖萝卜糕入口啖啖满足, 口感味道非常丰富😎 . 食果阵微微煎香, 口感外脆内软, 再点埋佢地出品嘅XO 酱,我好快可以KO一底,
咁买咗咁多嘢食,等我分享下啦😂
🔺芝士奶盖炖蛋
🔺3.6牛奶芒果冻奶雪燕
足两个人食,芒果好甜,冻奶香滑,入口食到燕窝㗎😍😍
🔺北海道3.6牛乳冻鲜奶
每次都一定买,香滑好味,家人必点😂 无买会比人闹系列😂
🔺胶原蛋白浓鸡汤
🔺麻辣鲍鱼、牛丸、鱿鱼
. 🔺啖啖燕窝萝卜糕 糕底严选新鲜食材, 用料足,食过佢其他嘢都大叫顶呱呱🙌🏻 今次萝卜糕都充满惊喜,选用新鲜鲜甜萝卜,再配上腊肉、腊肠、樱花虾、元贝等材料,每啖萝卜糕入口啖啖满足, 口感味道非常丰富😎 . 食果阵微微煎香, 口感外脆内软, 再点埋佢地出品嘅XO 酱,我好快可以KO一底,新年招呼朋友, 真系多买几都可以😎