2023-03-24
丼饭卖相一直非常吸精,新鲜鱼生铺满满整碗饭,款式多真系好难决择😊 餐厅装修简约楼底高,环境舒适,旺角行完街想食日本野就入去,好受欢迎,晚市人较多,见到有人响出面等位,不过店员冇催埋单,我地都醒目吾会坐太耐,除咗丼饭,仲有刺身、扬物、烧物、寿司、手卷等等,整体价钱合理,食材新鲜有惊喜。 QR Code落单,丼饭免费配上面豉汤。 四重火山盛丼~拖罗蓉 • 海胆 • 三文鱼籽 • 鲜松叶蟹肉 拖罗蓉入面有赤身、甜虾、剑鱼腩、帆立贝、鱿鱼同三文鱼子,食材丰富,配搭上大大块海胆,三文鱼籽同松叶蟹肉,整个丼饭份量十足,食完极满足 制霸!鹅肝海鲜盛丼 鹅肝~带子~海胆三种都系我至爱,鹅肝仲可以要求煎香d,一上枱充满油香味,带子轻轻灼过食落鲜甜,海胆够creamy,一次过满足3个愿望
QR Code落单,丼饭免费配上面豉汤。
制霸!鹅肝海鲜盛丼