2024-03-20
未得闲去台湾又好挂住台式吃到饱火锅😚?不如去「牛大人」重温下滋味先。餐厅所提供食材大部份由台湾在地直送,包括台式手工水饺及夜市小食等,对食物质素都更有保证😋,正宗台湾味!火锅汤底创新多样,我地拣咗「台湾凤梨鸡㖞」,足半只鸡熬汤💯,清甜汤底更突显食材鲜味。全场包自助火锅配料吧及肉类无限量供应,值得一赞无全餐都无留单同闪电咁快嘅上菜速度,即刻睇吓边款食物最好味⬇️————————————————👅 极上和牛吃到饱($328+10%/位)🔸牛肉类🔸👍🏻澳洲和牛M5牛肩卷:和牛肉带奶香🐮,肉质滑溜,每口都享受到高级感觉👍🏻澳洲M9和牛牛丸:惠顾此套餐每人可获两粒免费,特别多汁香口,牛油香气满分👍🏻安格斯特选牛板腱:虽然唔系和牛级数,但肉味同埋口感都系上乘,可以encore🔸海鲜类🔸👍🏻海虾&沙白:有鲜味之余又新鲜🦐👍🏻脆肉鲩鱼片&脆肉鲩鱼腩:难得一见嘅爽脆,鱼腩边嘅鱼油香而不腻,识食鱼嘅朋友都知脆鲩鱼越嚟越少🐟,我一个人都食咗几份!🔸火锅配菜类🔸👍🏻 黑松露海鲜滑:和牛套餐限定款式,份量毫不客气嘅黑松露酱,爽弹海鲜滑🐙,正!👍🏻屏东水莲菜:水莲去香港买少见少,而且都系贵价蔬菜,今次可以尽情任食啦
————————————————
👅 极上和牛吃到饱($328+10%/位)
🔸牛肉类🔸
🔸海鲜类🔸
👍🏻海虾&沙白:有鲜味之余又新鲜🦐
🔸火锅配菜类🔸
👍🏻美人花胶:女士们不能错过养颜美容嘅花胶,满满嘅骨胶原
👍🏻即炸午餐肉:J先生大推!香口又邪恶😈
🔸小食类🔸
👍🏻食得牛大人另一样最吸引系任食台湾小食,士林盐酥鸡同梅甘酥脆薯都值得推荐🏅
🔸甜品类🔸
👍🏻雪糕:每位提供一客Movenpick/Haagen-Dazs雪糕/水果仙草🍨,为满足嘅一餐画上完美句号
🔸饮品类🔸
👍🏻自制饮品:解腻嘅冷泡茶已经有四款选择🍵,包括白桃乌龙、桂花乌龙、洛神花茶同菊花普洱
👍🏻其他饮品:几米长嘅饮品柜,汽水同果汁包罗万有
🚩总结:人气爆灯嘅正宗台湾火锅
🌟注意:记得预先订位