2019-03-15
终于试到人气pancake啦😍😍而家系J.S. foodies都可以食到Flippers既梳乎厘班戟🤩本身见到话pancake制作需时25分钟,所以我地就一次过主菜同甜品都点晒,谂住意粉食得黎pancake应该都差唔多,点知落完order 10分钟pancake就黎😂.🥞士多啤梨蓝莓香蕉班戟 $119 (4.5/5)一碟有三大件疏乎厘班戟咁多!💕就咁睇质感算系厚身挺实,切开后食落口感松软,内里仍能保持湿润,而且好有蛋香味😋每一啖都要连埋cream同埋啲生果食先好味!唔会太甜又唔会太漏,所有嘅份量配搭都啱啱好👍🏻重点系食完你唔会觉得好似食咗阵风咁空虚,但又唔会好饱,感觉好满足☺️☺️.🍝番茄海鲜意粉 $188 (4.5/5)本身想食明太子酱海胆意粉,点知卖晒😭所以就拣左番茄海鲜意粉。蕃茄汁微酸,加埋有劲多蕃茄粒🍅🍅🍅好开胃!不过个人觉得蕃茄粒份量可以减返少少。海鲜就有一只大虾、两粒带子同三只青口,新鲜食落冇沙👍🏻煎得都好香😊意粉则系幼身嘅天使面,口感软硬适中,而且挂汁力都唔错!下次睇嚟要早啲去先食到明太子酱海胆意粉😆😆.🍵Green tea Latte $36 (4/5)☕️Vanilla L
🥞士多啤梨蓝莓香蕉班戟 $119 (4.5/5)
🍝番茄海鲜意粉 $188 (4.5/5)
🍵Green tea Latte $36 (4/5)
☕️Vanilla Latte $36 (4/5)
两杯咖啡既拉花都唔错☺️个人一向钟情green tea latte,绿茶味够香浓~😊
另外个杯vanilla latte,云呢拿味甜得黎唔会盖左咖啡嘅味道👍🏻
👏🏻整体呢一餐超满足,两个人去食份量啱啱好!而且餐厅环境阔落光猛,都算舒服~食物水准又高,值得再去😎