2023-08-01 31 浏览
最近系Openrice 见到鲗鱼涌有依间间打卡Cafe,就约左Fd 子一齐去🤭 再做下research 先发现依间Cafe 系同人气Yoga Studio PoleBeat合作开🤭蒜香大虾意粉(HK$98): 系阔条面, 薄同爽口🤭我同fd 子对于个面质表示满意👍睇落份量唔多, 但两个女仔上瑜伽前食都够饱既~黑松露薯条(HK$68): 粗薯条~ 略为盐有d mix 唔匀,有一两条多盐左d😂 酱是分开上🍯Around the World (HK$108)主要酒系Gin, 记得搞匀底部先饮, 因为佢加左Caramel, 唔系会有少少药水既感觉😆配埋出面既碎花,影出黎就好似海洋既美人鱼🧜‍♀️ 纯对打卡Item, 上枱时连隔离枱都惊讶"哇~真系好靓"😂😍🥰Purple Potato Latte (HK$42): 偏细杯~饮落唔太粉, 几Smooth, 唔错😂其实Weekend 系到食完个brunch 去join 佢地既瑜伽堂都enjoy 一个relax 既weekend 系几爽🤭

Around the World (HK$108)

2023-07-28
  • Around The World