2023-03-31
☕️人气精品CAFE☕️简介间cafe俾人一种好神秘既感觉,间cafe只有一条好细既窗,基本上系外面睇唔到入面系咩餐厅,间cafe主要系以饮精品咖啡为主,店内有好多款咖啡豆以供选择,而冲调方法都可拣手冲或者虹吸。我就拣左手冲冲调。咁岩我坐左系bar枱附近,可以睇到咖啡师用专业既手法冲调每杯咖啡水洗哥伦比亚希望庄园Buenos Aires艺伎$90依杯Buenos Aires艺伎咖啡,饮落去有啲花香,仲有柠檬、苹果、香草同红茶嘅味道,唔会太苦,好易入口而口感仲好顺滑。窝夫伯爵茶忌廉、枫树浆配特浓朱古力雪糕$65(半份价钱只限平时供应)窝夫焗得好脆,配埋淡淡既伯爵茶既忌廉同朱古力味雪糕,同忌廉同雪糕既冻同湿中和返窝夫脆脆既外表,食落就岩岩好。
水洗哥伦比亚希望庄园Buenos Aires艺伎$90