2024-10-28
一个人吃下午茶也能幸福感满满的茶餐厅,荷里活冰室系我嘅最爱选择!呢间茶餐厅位于天水围天慈商场,餐厅新装修,环境舒适气氛轻松,真系一个人食饭都唔觉得孤单🥰今天专程来食茶餐厅与美禄联乘打卡满分💯嘅下午茶🌟美禄爆浆流心西多士呢款西多士外脆内软,当你咬落去,流心美禄酱会爆出来,甜度刚好,一口接一口,根本停唔到口😋而且仲有厨师精心嘅摆碟,打卡满分💯满足视觉同味觉双重感受❤️🌟美禄菠萝油经典嘅菠萝油加上美禄,香甜可口,简直系完美嘅下午茶搭配。香脆嘅面包配上滑溜嘅美禄,真系好享受🤗 有可爱嘅美禄暴龙装饰视觉效果满分😎🌟美禄暴龙 特饮呢杯饮品充满浓厚嘅美禄味,搭配冰沙,饮落去清凉又香滑,无论系热天定系冷天,饮完都会令你心情大好😚如果你附近有荷里活冰室,唔好错过呢间人气茶餐厅,无论你一个人定系同朋友一齐,都可以享受到满满嘅幸福感,快啲去试下啦!
今天专程来食茶餐厅与美禄联乘打卡满分💯嘅下午茶
🌟美禄爆浆流心西多士