2022-11-01
呢间餐厅装修充满艺术气息,入面重有好多村上隆、KAWS、草间弥生等等的艺术作品。而餐厅人气的艺术打印咖啡更系必点,打卡一流。.🦑炸鱿鱼圈配黑松露蛋黄酱汁 $88鱿鱼新鲜炸起好香脆,食落弹牙有嚼劲,加上香浓惹味的黑松露酱汁,真的吃不停口。.🍕意式火腿配水牛芝士薄饼 $88薄饼系香脆饼底,size偏迷你,当作小食刚刚好。咸香的火腿,配上香浓的🧀水牛芝士,还有🥬新鲜沙律菜,味道层次丰富。.🍳招牌墨西哥式煎蛋早餐 $98健康美味的🥑牛油果酱,配上太阳蛋,加埋香脆多士,系我喜欢的的配搭。.🐟香煎慢煮三文鱼扒 $198卖相好靓,三文鱼扒好新鲜,无鱼腥味,外皮煎得香脆,肉质嫩滑又juicy,伴碟重有新鲜蔬果,健康又好味✨.🍰TIRAMISU $68这个招牌甜品每次来必点,手指饼吸收左香浓嘅咖啡同冧酒,味道调得刚刚好,加上香滑忌廉,和香浓的可可粉,有香甜回甘的味道,整得非常出色👍🏻.☕️艺术打印咖啡 $88一场嚟到梗系要叫佢哋嘅艺术打印咖啡,因为印出嚟嘅效果真系好靓😍,非常适合打卡📸 仲有得拣朱古力底和咖啡底,我就拣咗朱古力🍫。除咗样靓之外,朱古力味都好香浓,十分推荐💕
🦑炸鱿鱼圈配黑松露蛋黄酱汁 $88
🍕意式火腿配水牛芝士薄饼 $88