之前喺湾仔都食过一次呢个苹果批,觉得个味道好唔错~经过朗豪坊先知原来呢度有🤣呢排冇晚市堂食,呢个企喺度食都方便,就决定买佢嚟食🤤我去𠮶个时间做紧买四送一,其实都几抵,不过我哋得两个人,下次先帮衬佢个四送一😆批类方面佢都有咸有甜,不过我哋都系叫咗个招牌嘅青森苹果批 ($35)🍎外皮真系好酥脆,好有牛油香但又唔会觉得好heavy,入面嘅苹果粒好好味,我觉得甜度适中,仲食到少少爽脆苹果口感🤣另外我哋见佢蛋糕都几靓,选择都好多吓,所以叫咗件三层朱古力蛋糕 ($28)🍰呢个价钱都算几抵,朱古力味好浓,忌廉亦都好软滑,整体嚟讲都好味😚下次再经过再做买四送一我都会买返屋企😋多啲人一齐share🤤

青森苹果批

三层朱古力蛋糕