依间人气churros小店一开店我已经bookmark左😆今次终于黎到 果然系冇失望 疯狂介绍比身边既人😚装潢走美式快餐风 有打卡位 (太多人今次冇埋去影🤣) 简洁明亮好易揾店主远赴西班牙学做churros 返黎做出岩香港人既口味而gelato都研究左几种独家原创既口味 香港豆腐等等口味都系天然无添加 讲真 真系好好食 要支持下咁用心既年轻人小店呀🤍❤️✿ As a Set: Gelato+Churros $60 ✿①招牌宾利兔西班牙油条配辣车打芝士酱睇做佢地即叫即做 热辣辣既churros撤上肉桂砂糖做到软心既效果 外脆内软 未蘸酱已经食唔停口🤤沾酱方面花多眼乱唔知拣咩好 店员就推介咸既辣车打芝士酱🧀超有惊喜! 完全冇谂过芝士同我认知中一定系甜既churros系可以咁夹!咸香十足 撒上辣粉少少辣几惹味 一啖有齐甜、咸、辣 好有记忆点!②意大利开心果意式雪糕好绵滑既gelato 奶味浓郁 食到一粒粒开心果碎用埋黎蘸churros直接升华!!!!!
依间人气churros小店一开店我已经bookmark左😆

做到软心既效果 外脆内软 未蘸酱已经食唔停口🤤
沾酱方面花多眼乱唔知拣咩好 店员就推介咸既辣车打芝士酱🧀

②意大利开心果意式雪糕
好绵滑既gelato 奶味浓郁 食到一粒粒开心果碎
用埋黎蘸churros直接升华!!!!!