2023-07-27
🚦LIFETASTIC 一间澳洲过江龙西瓜蛋糕而声名大噪💥相信大家都唔陌生😊佢仲有热食唔知大家有冇试过呢🤓行过希慎广场经过👀见到佢装修好别致🪩同朋友异口同声都想试吓呢间🙌🏻==============================Food List📌🐟生酮忌廉金目鲈鱼 生酮都算系近年人气大热饮食模式 呢一间餐厅都有照顾到🌟鲈鱼煎得好香配埋自家秘制嘅生酮忌廉汁好creamy好好食🥰🍫伯爵茶朱古力🔥呢杯伯爵茶味同埋朱古力味分别突出 唔会比另一个味道抢咗 估唔到依两只夹埋一齐系咁好饮🩵🍰黑芝麻蛋糕 嚟到呢间餐厅又点可以唔试吓佢啲蛋糕🌟西瓜蛋糕食得多 今次试吓其他味道睇吓佢系咪又真系全部都咁好食 果然冇令我失望 芝麻味香出晒嚟唔会过分腻 虽然唔及西瓜蛋糕清爽 但系佢呢个比较似一般嘅西式甜品咁rich💕==============================位置极度方便💙平时想坐得舒服食得招积 呢间一定系首选👏🏻
Food List📌
位置极度方便💙平时想坐得舒服食得招积 呢间一定系首选👏🏻