2021-12-03 57 浏览
以家齐柏林热狗愈开愈多分店,去到边都有一间系附近。餐厅除左热狗,仲有小食可以选择,而且仲新出左Chok Chok 薯条。Chok Chok 薯条,薯条新鲜热辣辣炸起,金黄香脆,今次我地试左芥末紫菜、香甜蕃茄、惹味麻辣,3款味道都各有特式,而且味道好特别。芥末紫菜,第一啖会食到紫菜味,之后慢慢散发出芥末味道,估唔到味道相当夹,而惹味麻辣味道劲麻,好惹味。墨西哥劲辣鸡堡香辣炸鸡炸得香脆,肉质嫩滑,唔会太干,鸡扒上有墨西哥辣汁、劲多的墨西哥辣椒、茄汁,口感丰富多层次,一口咬下过足瘾,够辣够带劲。芝味热狗卖相劲吸引,面包烘过,外脆内软,澎湃的三重热溶芝士铺满整个热狗上,咬落去啖啖芝士,芝味十足。九件鸡鸡块炸得好好食,不会太油,4款酱任你点,有烧烤、黄芥、蛋黄、茄汁千岛。
以家齐柏林热狗愈开愈多分店,去到边都有一间系附近。

墨西哥劲辣鸡堡

芝味热狗