2023-09-26
尖沙咀酒吧林立,我同朋友今个星期五就去到Bar Pacific,有充满不同风味嘅Signature Draft Cocktails等紧你嚟探索!🍹 今次真系饮到心花怒放!首先试咗佢地嘅Rose honey tea,个名已经好吸引我,一饮之下,酒香同玫瑰花嘅甜味充斥口腔,啱啱好。呢杯以威士忌、蜜糖、玫瑰同茶调制嘅特调,真系一杯让人陶醉嘅好饮品。🌹🍯🍵 另外一款Summer Blossom令我印象深刻,以琴酒、伯爵茶、接骨木花同柠檬调制而成。清新嘅茶香同琴酒嘅香气完美交融,微酸嘅柠檬令味蕾更加挑衅。夏天嘅时候饮佢,简直就系一股清凉嘅微风吹过般,令你陶醉不已!🍋🌼🍸 唔系茶茶香香就啱你口味?唔怕,Tequila Rose一定满足你!个名已经露晒底,以龙舌兰酒为基调,搭配玫瑰色嘅特调,入口醇厚,回甘香醇,啱晒慢慢品味!🌹🍸 如果你钟意重口味啲,不妨试下Havan Club 7 Yrs,或者Hendricks琴酒。Havan Club 7 Yrs质感醇厚,入口带微甜,回味悠长,醇厚嘅味道令人沉醉其中。而Hendricks琴酒则带有独特嘅药草香气,令饮酒时的感觉更为特别。不论你系咪琴酒爱好者,都值
如果你钟意重口味啲,不妨试下Havan Club 7 Yrs,或者Hendricks琴酒。Havan Club 7 Yrs质感醇厚,入口带微甜,回味悠长,醇厚嘅味道令人沉醉其中。而Hendricks琴酒则带有独特嘅药草香气,令饮酒时的感觉更为特别。不论你系咪琴酒爱好者,都值得一试!🥃
呢间酒吧真系有唔少惊喜,每款Signature Draft Cocktail都有独特嘅风味,令你感受到饮酒嘅乐趣。!🌟🍹
Bar Pacific 太平洋酒吧
地址
尖沙咀赫德道3号地舖
G/F, 3 Hart Avenue, Tsim Sha Tsui
营业时间
星期一至五08:00 - 02:00