♥️超人气Cafe,日日排长龙(冇得book位)!我本身只系为左食餐厅嘅招牌Tiramisu而去的,点知其他食物都系爆邪恶同高质好味!一定要回头食嘅餐厅👍🏻⭐️意大利芝士溶岩Tiramisu一上枱,已经好惊张,首先要相机ready🤣,然后就可以慢慢拉高块胶片,芝士熔岩涌出离嘅感觉好兴奋,有d似读书时整art work咁~整个蛋糕就系咁布满都会系芝士同咖啡粉,好邪恶!味道好惊喜,酒店级数,酒味浓郁方香,加埋啖啖咖啡味,真系食得好满足☺️⭐️咸蛋黄炸鸡翼鸡翼大大只又超脆,咸蛋黄好入味,又炸又咸蛋,好味到唔停得口~⭐️黑松露忌廉杂菌意粉黑松露味道好出,忌廉又满满,所有配料都好足料,这道意粉虽然简单但味道超赞!室内环境宽阔,灯光柔和~

⭐️意大利芝士溶岩

⭐️咸蛋黄炸鸡
咸蛋黄炸鸡翼

⭐️黑松露忌廉杂菌意粉
黑松露忌廉杂菌意粉

室内环境宽阔,灯光柔和~

咸蛋黄炸鸡翼
黑松露忌廉杂菌意粉