2022-02-09
桂花小幸 (新都城中心) (将军澳).疫情下每晚都屋企食嘅情况下,间中都想偷鸡休息下。今晚陪女朋友屋企人食个台式下午茶!.⭐️小黄瓜•蕃茄汤水饺•台湾肠•花枝丸⭐️.呢度其中一个吸引我嘅地方就系因为有好多小食,而且全部价格都唔贵佢嘅小黄瓜非常之酸好够开胃。台湾肠浓味得来有咬口,花枝丸仲要超大粒.⭐️秘坛酸菜鱼米线⭐️.酸菜鱼米线正正系我冇乜胃口嘅时候必叫,贪佢够开胃之余啲鱼肉又滑.⭐️卤水蛋卤肉饭套餐配时菜及紫菜鱼丸汤⭐️.满满嘅卤肉饭再加上白菜仔同埋紫菜鱼丸,另外仲有三洋小食分别系青瓜猫耳朵同埋酱渍茄子.⭐️蕃茄酥炸排骨米线⭐️.酥炸排骨配上千岛酱绝配,另外你可以拣米线或者台湾面,汤底上都可以拣牛肉汤或者加$3变辣牛肉汤又或者呢一个番茄汤.夏日水漾鲜果茶.呢度嘅水果茶每次嚟都一定要饮,因为佢劲大杯,堂食嘅话你仲可以食埋佢啲水果.桂花小幸 (新都城中心) (将军澳)将军澳贸业路8号新都城中心2期UG楼UG051F号舖
⭐️小黄瓜•蕃茄汤水饺•台湾肠•花枝丸⭐️
佢嘅小黄瓜非常之酸好够开胃。
台湾肠浓味得来有咬口,花枝丸仲要超大粒
⭐️秘坛酸菜鱼米线⭐️
⭐️卤水蛋卤肉饭套餐配时菜及紫菜鱼丸汤⭐️
⭐️蕃茄酥炸排骨米线⭐️
夏日水漾鲜果茶
桂花小幸 (新都城中心) (将军澳)
将军澳贸业路8号新都城中心2期UG楼UG051F号舖