[铜锣湾美食推介🍽 ] cookie vission 🍪🍩冬甩仔女👦🏻👧🏻今日去左大坑试人气曲奇&冬甩店’cookie vission’🍩🍪因为个日我地本身已经食得好饱,加上我地见到我地最中意既冬甩,我地就冇试到cookie,所以cookie可能要留返大家帮我地试啦!#冬甩仔女_铜锣湾#冬甩仔女_甜品🍩冬甩仔👦🏻🍩食评👅👦🏻Milk chocolate caramel tart🍫🍩 (7.2/10) $45冬甩甜度配埋朱古粉,配搭几好👍🏼朱古力面、中间有少少流心既香浓幼滑朱古力cream🍫好正。我觉得佢既甜度岩岩好,唔系死甜味,食完唔会好口渴。不过会食到成口污糟晒🤣整体尼讲,中意食冬甩既我觉得非常好食👍🍩冬甩女👧🏻🍩食评👅👧🏻Strawberry Cheesecake Donut 🍓🍩 (7/10) $45睇卖相方面,佢既卖相吾似同士多啤梨有关,开头以为佢比错我😂,但原来佢既中间有满满既士多啤梨酱加cream cheese,加上冬甩表面占满砂糖🤩酸酸甜甜非常开胃。另外,佢食落都吾油腻👍🏼吾会整得好油。中意食冬甩既我觉得好好味👍 🍩冬甩小资讯🍩1️⃣当日问原来系1pm新鲜岀炉,可预早排队😆2️⃣

[铜锣湾美食推介🍽 ] cookie vission 🍪🍩

#冬甩仔女_铜锣湾
#冬甩仔女_甜品

🍩冬甩仔👦🏻🍩食评👅

🍩冬甩女👧🏻🍩食评👅

🍩冬甩小资讯🍩
1️⃣当日问原来系1pm新鲜岀炉,可预早排队😆
2️⃣冇馅既冬甩约$30-$35,有馅就贵少少$40-$45
3️⃣定时推出新口味曲奇&冬甩👍🏼可留意佢地ig

💲抵食:6.8/10
👅好味:7/10
🍩推荐:7.2/10

📍Cookie Vission (大坑)
大坑浣纱街6号全兴楼地舖