2023-05-18 206 浏览
每款食物都有卡路里标示🔥 好适合健康健身or减肥人士🥳有多达45款食物可以自由组合,可以拣晒自己钟意嘅嘢食😍Fete Up每日一到中午就大排长龙🥹无位就买返公司食🤣佢哋主打均衡营养,系点餐机度落order,每次食完一盒bowl都可以满足到夜晚!好饱肚唔洗食下午茶😎我自己钟意自由组合bowl,佢都有啲系set好唔洗烦🤓欣赏佢哋会分好 keto生酮饮食、low fat低脂饮食、Gluten-free无麸质饮食揿入去就可以知道如果你想呢种饮食可以拣边类食物😚主食推荐三文鱼扒同烤鸡腿🍗三文鱼佢哋系即煎,鱼皮香脆,肉好嫩🥳鸡腿都好好食😍鸡皮系脆㗎‼️烤得啱啱好唔会干🔥鱼柳就系整定嘅,唔热,肉质几腍,味道还好,不过不失~其他配料就根据自己喜好去添加🤩酱汁方面推荐蒜芥末(62.2kcal比佢啦🤣)加咗好正🤤我成日都太贪心,又三文鱼扒又牛油果又温泉蛋….一个bowl叫咗百几蚊🥹不过真心好满足,饱到夜晚😂

Fete Up每日一到中午就大排长龙🥹无位就买返公司食🤣

我自己钟意自由组合bowl,佢都有啲系set好唔洗烦🤓
揿入去就可以知道如果你想呢种饮食可以拣边类食物😚

鱼柳就系整定嘅,唔热,肉质几腍,味道还好,不过不失~