2025-01-22 133 浏览
一直人气不减的鸡汤米线店😋今日系平日,不过咁岩系12点左右lunch hour,一去到就见到门口条人龙了。好彩我系一个人,好快就有位比我摄😂骆驼漆呢度有2间好有人气既鸡汤米,两间都唔错既。距离我上次食都大半年啦,上之食应该系胡椒鸡汤,今次就试下花胶鸡先(本人不好花胶😅),排队其间仲听到人话最钟意佢既云吞鸡,所以特意加一粒($8)试下先😆呢度网络收得比较差,落单扫code都需要load一阵嗌左花胶鸡浓汤米线+一粒云吞+低糖黑豆浆 (一共$83)先讲汤底,咸淡适中,有一啲啲浓稠,系骨胶原既感觉,哈仲有几旧汤匙大小既花胶,够淋又冇腥味,对于唔好花胶既我黎讲,觉得几好食👍而鸡就唔使多讲啦,整得非常嫩滑,冇雪味,冇鸡腥味,好食👍👍👍而$8一粒既云吞,真系非常惊喜,大大一粒仲系落足料,唔怪得系热门之一。成餐lunch都好感足,仲系好养生既感觉,哈。只系实在多人,我刚刚放低筷子,店员就立即收起😅好匆忙嘅感觉呢。
一直人气不减的鸡汤米线店😋
好彩我系一个人,好快就有位比我摄😂
骆驼漆呢度有2间好有人气既鸡汤米,两间都唔错既。
呢度网络收得比较差,落单扫code都需要load一阵
嗌左花胶鸡浓汤米线+一粒云吞+低糖黑豆浆 (一共$83)
先讲汤底,咸淡适中,有一啲啲浓稠,系骨胶原既感觉,哈
成餐lunch都好感足,仲系好养生既感觉,哈。
2025-01-22
  • 花胶鸡浓汤米线