2024-01-29
呢间人气韩国菜一定唔陌生,荃湾西同旺角都有分店,除咗出名炸鸡外,餐牌仲有好多选择,所以每次去都可以试吓唔同食物,而家平日有午餐set,午市散叫也会有折扣优惠。装修用咗Navy Blue 深蓝色好靓,坐位又阔落好舒服。我哋叫咗份午餐再散叫一些食物,午餐包新鲜泡菜同埋沙律。🧡海鲜拌炸酱面🧡份量好大份好足料,海鲜也很多,有虾、鱼、青口等,炸酱有肉粒、薯仔、洋葱等,配以青瓜丝、韮菜一起拌匀食好好味,面质也很滑。🧡街头霸王🧡呢个炸物拼盘好丰富,有炸饺子、紫菜卷、芝士条、葱丝、辣椒、无骨鸡,全部都炸到热辣辣脆卜卜,一定要记得沾配的 2 款酱都好好食,我最钟意个炸饺子(里面系泡菜洋葱韩式粉丝馅),老公就最喜欢炸芝士条,可以拉丝😁。🧡陆军部队锅(牛肉) 🧡我哋拣咗唔辣的酱油味汤底,清清地几好,材料好丰富,除咗韩式烧牛肉,仲有午餐肉、肠仔火腿、菇类、年糕、萝卜、蛋豆腐等,仲会配个辛辣面,呢个真系超级丰富满足☺️💜草莓乳酸梳打💜💜香蕉沙冰💜饮品颜色卖相好靓,好大杯,少少甜几好饮。
装修用咗Navy Blue 深蓝色好靓,坐位又阔落好舒服。
我哋叫咗份午餐再散叫一些食物,午餐包新鲜泡菜同埋沙律。
🧡海鲜拌炸酱面🧡
🧡街头霸王🧡
🧡陆军部队锅(牛肉) 🧡
💜草莓乳酸梳打💜
💜香蕉沙冰💜
饮品颜色卖相好靓,好大杯,少少甜几好饮。